SEA / PPC Specialist

Vind jij het leuk om klanten te adviseren en mee te denken over nieuwe tactieken en strategieën op het gebied van advertentie optimalisatie? En wil jij graag jouw kennis van de nieuwste SEA-trends en ontwikkelingen inzetten bij het opzetten van SEA-campagnes? Dan is de functie SEA/PPC Specialist bij Abovo Media voor jou!


Wie zijn wij?
Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

De functie
Als SEA / PPC Specialist weet jij alles van het opzetten van Google Adwords & Bing campagnes. Je bent bekend met feed management platformen en je kan hiermee ook dynamische advertenties beheren en optimaliseren. Het genereren van meer traffic is je taak, maar belangrijk is ook dat je de CTR steeds weer weet te verhogen. Je beheerst de kunst van het optimaliseren en doet dit aan de hand van de doelen van de klant. Jij weet hoe je kan automatiseren en waar kansen liggen om op grote schaal unieke technieken te bedenken die toepasbaar zijn op SEA-campagnes van klanten binnen een divers portfolio.

Wat doe je nog meer als SEA / PPC Specialist?

Opzetten van kwalitatief hoogwaardige advertentie campagnes 

Het beheren en optimaliseren van hoogwaardige advertentie campagnes   

Het begeleiden van klanten bij het behalen van de Adwords doelstellingen

Het bedenken en uitwerken van innovatieve oplossingen

Het opstellen van rapportages en presenteren van strategische plannen  


Wat bieden wij?
Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie SEA/PPC Specialist heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken. 

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels.  


Wanneer ben je succesvol als SEA/PPC Specialist?
Door jouw analytisch vermogen, commerciële instelling en resultaatgerichtheid begrijp jij hoe SEA-onderdeel uitmaakt van het gehele media landschap en dat van de klant. Jij hebt oog voor details en als persoon presteer jij goed in een team. Als specialist jij het beste uit anderen en je weet hoe je het team moet motiveren om het beste uit onze SEA diensten te halen. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder hoeven wij jou niks te vertellen over Google Adwords, Google Analytics, Bing, rapportage tools en excel.  

Solliciteren? 

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je nog vragen? Mail dan naar werken@abovo.nl