Projectmanager Verspreiding

Heb je ervaring met projectmanagement en foldering? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Bewaak jij het overzicht én krijg jij energie als deadlines zijn gehaald? Dan is de functie Projectmanager Verspreiding iets voor jou!


Wie zijn wij?
Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder. 

De functie

Als Projectmanager werk je in het team folderverspreiding. Je hebt je eigen klantenpakket waarvoor je verantwoordelijk bent. Concreet betekent dit dat je het folderverspreidingsproces vanaf briefing tot het eindresultaat regelt. Hiervoor schakel je met collega’s, drukkerijen, leveranciers en natuurlijk met de klant. Door jouw projectplanning behoud je het overzicht en zorg je dat afspraken worden nagekomen en deadlines worden gehaald. 


Het maken van analyses en adviseren over de mogelijkheden van folderverspreiding


De complete mediacommunicatie van projecten


Het beheren, afhandelen en verbeteren van het orderproces


Het beheren van je eigen klantenpakket en onderhoud van je klantenrelaties


Het signaleren van commerciële kansen en hier opvolging aan geven


Wat bieden wij? 
Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Projectmanager Verspreiding heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap zetten om onze groeiambities waar te maken. 

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels  

Wanneer ben je succesvol als Projectmanager Verspreiding?

In deze functie ben je servicegericht en door jouw overtuigingskracht kan je de boodschap goed overbrengen. Wij hoeven jou niks uit te leggen over (print) mediacampagnes, drukwerk en verspreidingsmogelijkheden want deze ervaring breng je mee. Verder werk je nauwkeurig, gestructureerd en je houdt overzicht zodat een project succesvol wordt afgerond. Hiernaast heb je een afgeronde MBO4 opleiding en minimaal 1 jaar werkervaring aan de bureau- of klantzijde.

Solliciteren?
Past deze functie bij jou en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan via onderstaande button. 

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met ons op via werken@abovo.nl