Project Manager

Heb jij ervaring met projectmanagement? Kun je uitstekend plannen en organiseren? Ben je de probleemoplosser die het overzicht bewaakt en energie krijgt als deadlines worden gehaald? Kortom, durf jij de uitdaging aan?

Functieomschrijving

Als fulltime Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van media gerelateerde projecten. Je bent vanaf het begin van het project betrokken, houdt het overzicht en zit in de actiemodus om ieder project succesvol te laten slagen. Je bent verantwoordelijk voor:

Complete mediacommunicatie projecten, van briefing tot eindresultaat

Het beheren, afhandelen en verbeteren van het orderproces

Het beheren van je eigen klantenpakket en onderhoud je klantrelaties


Je bent ook….
Verantwoordelijk voor print-gerelateerde opdrachten, zoals reclamedrukwerk (folders, jaarverslagen, stationary etc.) en krantadvertenties. Je schakelt met de klant, drukkerijen, productiemaatschappijen, fotografen, creatieve bureaus en je collega’s om te zorgen dat alle tussentijdse opdrachten tijdig en volgens afspraak worden uitgevoerd. Je denkt in het belang van de klant zonder de interne procesafspraken uit het oog te verliezen en kan op een servicegerichte manier de klant te woord staan. Jouw overtuigingskracht helpt bij het overbrengen van de boodschap en de manier hoe je het werk aanpakt. Met jouw kennis en ervaring ben je in staat om creatieve concepten te beoordelen en te voorzien van feedback. Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht zodat je weet wat er wanneer opgeleverd moet worden om het project tot een succes te maken. Je krijgt energie bij het halen van deadlines en zorgt keer op keer dat je de kwaliteit bewaakt.

 Zo creëer jij met jouw ervaring en aanpak meer resultaat en impact!


Wat bied jij Abovo Media?

Hbo opleiding (bij voorkeur richting Marketing, Communicatie en Media)

Minimaal 3 jaar werkervaring aan bureau- of klantzijde 


Ervaring met projectmanagement, mediacampagnes en klantcontact

Kennis van reclamedrukwerk en advertenties. Kennis van online media is een pré 


Pragmatisch, proactief en in staat vooruitgang te boeken


Sterke organisator, stressbestendig en flexibel

Communicatief vaardig, want je bent een goede gesprekspartner voor klant en collega en je durft te presenteren voor een groep


Wat biedt Abovo Media jou?

Prima salaris, in lijn met jouw kennis en ervaring

Afwisselende baan, uiteenlopende klanten en projecten

Ruimte om jezelf te ontwikkelen; je kunt opleidingen, cursussen, trainingen volgen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (pensioenregeling, minimaal 25 vakantiedagen etc.)

Informele sfeer, gezellige bedrijfs-en afdelingsuitjes, vrijmibo’s en evenementen


Werken bij het mediabureau met 3 topnoteringen in de Emerce100

Contactinfo

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thom Kemmink (afdeling HR) op het telefoonnummer 0229 280 275 of mail naar HR@abovo.nl.
Omdat wij op korte termijn iemand zoeken, wordt de vacature zowel intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.