Junior Application Developer

Ben jij net klaar met je studie? Of toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je werken aan innovatieve oplossingen bij een snelgroeiend mediabedrijf en onderdeel uitmaken van het IT-development team? Dan is de functie Junior Application Developer bij Abovo Media iets voor jou!


Functieomschrijving

Als Junior Application Developer bouw en onderhoud je de verschillende (interne) systemen waar het hele bedrijf op draait. Van een klantenportaal en media-webshop tot een compleet backoffice-systeem waar het gehele bedrijf van afhankelijk is. 
Je denk mee bij het ontwerpen van vernieuwingen en uitbreidingen, ondersteund bij onderzoeken en bouwt uitbreidingen op bestaande en nieuwe systemen. Hierbij word je begeleidt door senior developers, die hun uitgebreide vakkennis van zowel de mediawereld als hun technische skills aan jouw overbrengen.

Er is meer...
Je werkt binnen een team van developers en designers om processen te optimaliseren en klanten te voorzien van reporting tools. De data waarmee je werkt komt uit een moderne REST API gebouwd in Symfony4 welke naadloos samenwerkt met de Angular8 front-end.
Het visualiseren en optimaliseren van deze data en bijbehorende processen behoord tot jouw belangrijkste taken, waarbij je streeft naar kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, met begeleiding op de werkvloer, mogelijkheden tot trainingen en cursussen, en 10% vrije bestedingsruimte waarin je aan je eigen skills kunt werken.

Wat bied jij Abovo Media?

Minimaal MBO werk-/ denkniveau

Een relevante opleiding in de ICT


Enige basiskennis van programmeren

Je bent leergierig en staat open om met nieuwe technieken en systemen in aanraking te komen


Je bent pragmatisch, proactief en nauwkeurig


Ervaring met PHP, MySQL, Javascript/Typescript en Angular is een dikke pré, maar zeker geen vereiste


Wat biedt Abovo Media jou?

Goed salaris in lijn met jouw kennis en ervaring

Ruimte om jezelf te ontwikkelen; je kunt opleidingen, cursussen en conferenties volgen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden 


Informele sfeer, gezellige afdelingsuitjes, LAN-party's, vrijmibo's en voetbaltoernooien

Werken bij het mediabureau met 3 topnoteringen in de Emerce100

Contactinfo

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thom Kemmink (afdeling HR) op het telefoonnummer 0229 280 275.