Client Service Director

Heb jij een bewezen track record in marketingcommunicatie en media? Ben jij een ervaren relatiebeheerder die vertrouwen uitstraalt? Beschik je over uitstekende commerciële vaardigheden en brede marketing- en mediakennis? Heb je ervaring met het uitzetten van strategische mediaplannen en is consultatieve verkoop jouw kracht?

Functieomschrijving

Als Client Service Director ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en proactief benaderen van klantrelaties. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille en maakt, samen met een strateeg en projectmanager, onderdeel uit van een klantteam. Je treedt op als sparringpartner voor klanten op C-level en weet wat er nodig is om het gehele klantproces goed te laten verlopen. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor:

Een optimale dienstverlening van de aan jou toegewezen klanten

Het opstellen en uitrollen van marketing- en communicatiestrategieën en realiseren en uit laten voeren van crossmediale campagnes

Het inhoudelijk aansturen van het klantteam en de mediaspecialisten om te zorgen voor kwalitatieve mediacampagnes en goede resultaten

Contractbeheer en servicelevels voor de toegewezen klanten en klantprojecten

Het maken van accountplannen en interne rapportages

Het voorbereiden en uitvoeren van pitches


Maar je bent ook…
Eindverantwoordelijk voor de output die wordt geleverd door de mediaspecialisten en projectmanagers, waarbij je de regie hebt op alle communicatie- en mediacampagnes voor jouw klanten. Je signaleert vraagstukken - en dus kansen- bij klanten op het gebied van marketingcommunicatie en ontwikkelt daarvoor een plan van aanpak. Naast een goede invulling, zie je ook kansen voor cross- en upsell binnen onze dienstverlening. Door jouw helikopterview in combinatie met jouw strategische en communicatieve vaardigheden, mediakennis en kennis van diverse klantorganisaties, ben jij in staat om hoogwaardige klantgesprekken te voeren en mensen in beweging te krijgen. Je geeft strategisch advies met betrekking tot online en offline media en onderhoudt contact met andere bureaus die voor jouw klanten werkzaam zijn. Je geeft sturing aan het proces en kijkt waar dit verbeterd kan worden. Je stelt kaders en bewaakt de gemaakte keuzes. Je bent eindverantwoordelijk voor alles wat er gebeurt omtrent jouw klanten, waarbij je goed samenwerkt met je klant en het team, zowel inhoudelijk als op commercieel vlak.

Wat bied jij Abovo Media?

Relevante hbo/wo opleiding 

Minimaal 5 jaar werkervaring in (digitale) media, marketingcommunicatie, bij voorkeur in een vergelijkbare rol


Brede kennis van e-commerce, online en offline mediastrategieën en alle soorten mediavormen en uitingen

Een stevige gespreks- en kritische sparringpartner die ook bereid is om op operationeel en tactisch niveau mee te werken


Gedreven, met een positieve instelling en met passie voor marketingcommunicatie en media


Consultatieve selling, je snapt de waarde van creativiteit om in te spelen op de behoefte van de klant

Een natuurlijke leider die weet op welke manier teamprestaties worden bereikt

Communiceert open met een ondernemende, nieuwsgierige en resultaatgerichte werkhouding


Wat biedt Abovo Media jou?

Prima salaris, in lijn met jouw kennis en werkervaring

Zeer afwisselende en uitdagende baan met een divers klantportfolio

Ruimte om jezelf te ontwikkelen; vanuit opleiding, kennissessies, congressen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (auto van de zaak, laptop en telefoon, pensioenregeling etc.)

Gezellig team van leuke gemotiveerde collega's waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen


Informele sfeer, gezellige bedrijfs-en afdelingsuitjes, vrijmibo’s en evenementen

Werken bij het mediabureau met 3 topnoteringen in de Emerce100

Contactinfo

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Thom Kemmink (afdeling HR) op het telefoonnummer 0229 280 275 of mail naar HR@abovo.nl. 
Omdat wij op korte termijn iemand zoeken, wordt de vacature zowel intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.