Applicatiebeheerder

Zoek je een baan als applicatiebeheerder bij een snelgroeiend mediabureau? Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen in IT? Dan is de functie Applicatiebeheerder iets voor jou!


Wie zijn wij?
Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn.
Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

De functie 
Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van softwaretoepassingen binnen Abovo Media.  De organisatie wordt groter en de wensen en eisen veranderen mee. Jij luistert naar de gebruikers en je voert verbeteringen door. Hiernaast houd jij je bezig met de implementatie en het dagelijks onderhoud van applicaties. Je bent de brug tussen gebruikers, ontwikkelaars, ICT en de bedrijfsvoering. Hierin zijn het toepassen van best practices, technieken en procedures die de optimale werking, prestaties en efficiëntie van een applicatie waarborgen belangrijk. 

En wat doe je nog meer als Applicatiebeheerder? 

Het analyseren van werkprocessen en het vertalen naar IT-oplossingen

Het afstemmen van functionele eisen en wensen met eindgebruikers

Het implementeren van nieuwe applicaties, uitrollen van nieuwe releases en het informeren van gebruikers

Het maken van testplannen, testen van softwareapplicaties en begeleiden van gebruikerstesten

Het trainen van eindgebruikers in het gebruik van verschillende softwareapplicaties


Het documenteren van systemen en oplossingen


Wat bieden wij?
Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Applicatiebeheerder heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken. 


In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels 

Wanneer ben je succesvol als Applicatiebeheerder?
In deze functie ben je klantgericht en door jouw heldere communicatie kan je de boodschap goed overbrengen. Door jouw kennis van projectmanagement zijn deadlines voor jou geen probleem. Verder heb jij kennis van de nieuwste technieken op IT gebied en weet jij wat werkt om verder te komen. Verder werk je gestructureerd, nauwkeurig en ben je flexibel. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting ICT en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 Solliciteren?
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je nog vragen? Mail dan naar werken@abovo.nl