Ad Ops Specialist

Heeft Google Campaign Manager geen geheimen voor jou? Zet jij razendsnel dynamische retargeting campagnes op in Adform of Sizmek? En zijn begrippen als VPAID en MRAID voor jou gesneden koek? Dan is de functie Ad Ops Specialist iets voor jou!


Wie zijn wij?
Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn. Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder. 

De functie
Als AdOps Specialist ben je verantwoordelijk voor het correct opzetten en uitleveren van digitale campagnes voor onze klanten. Je bent onderdeel van het digitale team wat sterk is gegroeid de afgelopen jaren en je gaat werken met een klantenbestand waar veel cross mediale uitdagingen in zitten. Met jouw kennis van data en online marketing meet je campagnes door en zorg je dat resultaten verbetert worden. Deze resultaten verwerk in rapportages en dashboards. Eventuele issues met banners of video ads zie je direct en weet je snel op te lossen door te schakelen met collega’s, klanten en mediapartners. Als Adops Specialist wordt verwacht dat je de functionaliteiten van site-advertenties begrijpt en kennis hebt van advertentieproducten.

Wat doe je nog meer als AdOps Specialist?


Bijdragen aan de implementatie en optimalisatie van mediacampagnes

Bewaken en managen van het dagelijks proces rondom digitale campagnes: set-up, trafficking, tagging, tracking, testen van creatives en coördinatie met media specialisten en tech partners


Opbrengstbeheer om budgetdoelen te beheren en te verbeteren

Follow-up met onmiddellijke actie & beknopte, tijdige feedback binnen de gestelde afspraken en deadlines

Eenduidige registratie en verwerking van campagnedata 

Beantwoorden van vragen op het gebied van (nieuwe) ad server functionaliteiten rapportages en dashboarding


Wat bieden wij? 
Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie AdOps Specialist heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap zetten om onze groeiambities waar te maken.  

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels 

Wanneer ben je succesvol als AdOps Specialist?
In deze functie ben je ondernemend, nieuwsgierig en accuraat. Jij weet hoe je de juiste data naar boven moet halen en hoe je deze moet vertalen richting de klant. Hiernaast heb jij ervaring met meerdere ad servers en campaign managers zoals Google, Adform en Sizmek en je hebt kennis van JavaScript en HTML. Verder heb je een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een digital bureau of publisher.

Solliciteren?
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je nog vragen over de functie? Mail deze dan naar werken@abovo.nl