Account Director (new business)

Denk jij in commerciële kansen en mogelijkheden om jouw klantportfolio uit te breiden? Kun jij potentiële klanten en (grote) klantrelaties moeiteloos overtuigen van jouw aanpak en enthousiasmeren met jouw media kennis? Dan is de functie Account Director New Business iets voor jou!


Wie zijn wij?
Wij zijn ABOVO Media, een mediabureau gevestigd in Hoorn.
Met behulp van media, data & tech en creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Past dit bij jou? Lees dan snel verder. 

De functie
Als Account Director speel jij een grote rol bij de groei van Abovo Media. Het account team is ambitieus en door jouw pro-actieve instelling help jij de organisatie groeien. Naast het realiseren van new business ben jij ook verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van klantrelaties en prospects. Hiernaast is het voor jou makkelijk om heldere briefings op te stellen en snel te schakelen met collega's. Door jouw netwerk, kennis van de media branche en lef weet je waar de kansen liggen en bedenk je crossmediale oplossingen. Je behoudt het overzicht (digital, performance, planning, strategie, onderzoek, traffic) en signaleert vroegtijdig en adequaat op mogelijke knelpunten. Kortom, jij ben een energieke persoonlijkheid met een sales visie. 

Verder ben je als Account Director verantwoordelijk voor:

Een optimale dienstverlening bieden aan jouw (grote) klanten door het uitvragen van marketingcommunicatievraagstukken en met heldere verbetervoorstellen te komen

Klanten adviseren op het gebied van cross selling media

Strategische vraagstukken van (grote) klanten omzetten in heldere actieplannen

Het signaleren van nieuwe mediakansen en daar proactief op inspelen

 

Wat bieden wij? 
Werken bij ABOVO Media is ondernemen, samenwerken en groeien. In de functie Account Director heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken. 

In deze functie krijg je een goed salaris passend bij de functie, 25 vakantiedagen, een lease auto, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels. 


Wanneer ben je succesvol als Account Director? 
In deze functie ben je ondernemend, nieuwsgierig en resultaatgericht. Hierdoor kan je de boodschap goed overbrengen. Wij hoeven jou niks uit te leggen over consultatieve selling en jij snapt de waarde van creativiteit om in te spelen op de behoefte van de klant. Door jouw ervaring weet je wat er nodig is om nieuwe klanten binnen te halen en kan je snel schakelen op verschillende niveaus. Verder behoud je overzicht en speel je in op knelpunten. Hiernaast heb je een afgeronde HBO opleiding en minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de mediabranche.

Solliciteren? 
Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaande button. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar
werken@abovo.nl