Sollicitatieproces

Super leuk dat jij geïnteresseerd bent in een van onze functies! Als je wilt solliciteren dan kan dat via de sollicitatiebutton bij de vacature. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen zijn er een paar stappen die wij samen moeten nemen om te beslissen of jij de juiste kandidaat bent voor de baan én of wij als organisatie passen bij jou! Check deze stappen hieronder.

Na jouw sollicitatie word je gebeld door onze recruitment afdeling, zodat we alvast iets meer van je te weten komen dan wat er op je CV staat.

Als het telefoongesprek van beide kanten positief is, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de leidinggevende van de afdeling.

Met alleen een eerste gesprek zijn we er nog niet, want is het eerste gesprek positief dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin we nog wat meer vertellen en vragen.

Na twee gesprekken hebben wij een goede indruk, jij ook? Dan krijg je een mooi aanbod en stemmen we je startdatum af.

We heten je van harte welkom bij Abovo Media!

Betrokken

Betrokken betekent voor ons dat wij altijd meedenken, op zoek gaan naar wat werkt, maar ook dat wij loyaal zijn; naar onze klanten en naar elkaar. Betrokken betekent samenwerken op een eerlijke, betrouwbare wijze.

Creatie

De taal van het merk. De juiste boodschap. De call to action. Wij weten hoe wij die moeten vormgeven. Altijd anders, altijd doeltreffend.

Data & Tech

Wij verzamelen data en vertalen dit naar bruikbare inzichten, personalisatie mogelijkheden en technieken om campagnes te optimaliseren.

Lef

Wij willen lef tonen, lef om iets verder te kijken, klanten uit te dagen en iets nieuws te brengen. Durven en doen. Daarmee komen we verder.

Media

Uw verhaal op het juiste moment bij de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Wij helpen u resultaten te behalen met effectieve inzet van media.