Hoe ben je bij Abovo Media gekomen?

In mijn vorige baan kwam ik in aanraking met Abovo Media en in september 2016 ben ik gestart als projectmanager van de studio. Hier was ik de schakel tussen de klant en onze studio en/of productiebedrijven. Van het opmaken van een advertentie (online en offline) tot en met de productie van radio en tv commercials en online video. Om mijn kennis van de branche nog meer te verbreden heb ik de opleiding Marketingcommunicatie B via Abovo gevolgd.

Begin 2019 werd de nieuwe afdeling Client Services opgericht. Ik stroomde door naar projectmanager client services. In deze rol begeleidde ik projecten op het gebied van online en offline media met als doel om onze klanten accuraat, op tijd en kosteneffectief te helpen.
En nu heeft Abovo mij de kans geboden om plaats te nemen in het marketingteam van Abovo Media/Maxlead. Een nieuwe kans die ik heb aangegrepen!

Werken bij Abovo Media is...

…nooit saai! We zijn continu in beweging wat steeds weer nieuwe leuke uitdagingen met zich meebrengt. En ik heb er een nieuw sociaal leven bij met zoveel leuke collega’s!

Andere collega's aan het woord